Unreal59

Yeni üye
3 Mar 2016
13
0
0
(59) Tekirdağ
Merhaba Arkadaşlar EpicGames Hesabımı Kapattı Arkadaşlar Adamlar Mesaj Atığın Mesaj 
Merhaba kemal,
Epic Games Oyuncu Desteği ile bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.
Hesap violefast@gmail.com kalıcı dolandırıcılık nedeniyle devre dışı bırakıldı.

Zengin 
Sr Player Destek - Fatura 
http://epicgames.com/

[size=small]Evet Arkadaşlar Sorunu Nasıl Çözücem Ve bir kaç Tane Maketten Paket Almıştım  Okadar aldığım Paketler Boşuna Gitmesin Adamlar Defalarca Mesaj atıyorum Msajlar Cevap Atmıyorlar Nasıl Çözcez Bu sorunu Arkadaşlar

hocam neyapnış olabilirim enson  ürün satın alıcaktim kartdan ve limit yetmediği için başka kartla almaya çalıştım oda innal kartla olmadı sorun bundan olabilirmi acaba

Unreal59' Alıntı:
hocam neyapnış olabilirim enson  ürün satın alıcaktim kartdan ve limit yetmediği için başka kartla almaya çalıştım oda innal kartla olmadı sorun bundan olabilirmi acaba bir de okdar ürün aldık boşuna mı gitti hepsi

Unreal59' Alıntı:
hocam neyapnış olabilirim enson  ürün satın alıcaktim kartdan ve limit yetmediği için başka kartla almaya çalıştım oda innal kartla olmadı sorun bundan olabilirmi acaba

Unreal59' Alıntı:
hocam neyapnış olabilirim enson  ürün satın alıcaktim kartdan ve limit yetmediği için başka kartla almaya çalıştım oda innal kartla olmadı sorun bundan olabilirmi acaba bir de okdar ürün aldık boşuna mı gitti hepsi

Baya geç görüyorum fakat şöyle birşey olabilir. Ürün almaya çalışırken birden fazla alışveriş yaparak limit yetmemesi sonucu hepsinin iptal edilmesi marketi buga sokmuş olabilir. Buda sisteme dolandırıcı olarak gösterilmiştir. Sorunu bu şekilde iletirseniz bir çözüm yolu bulurlar.  Sen iletişime geç ve sisteme tekrardan göz geçirsinler. Eminim bir yere vararacaktır. Olmadı ben bir mesaj yollarım senin adına konuşurum hesabını almaya çalışırız.