ibrahimhoca' Alıntı:Yaklaşık 1 Dakika olan bu video çalışması neden bu kadar büyük boyutta ?
Eyvallah format factory ile deniyorum şimdi. Sebebi Gom Player den kaynaklanıyor o zaman. Ben bir iç mekan tasarımı yaptım animasyon yapmadan içinde gezinti yapılabilir bir duruma nasıl getirebilirim video olarak. Ulaşabileceğim kaynak önerebilirmisin.FluentGame' Alıntı:ibrahimhoca' Alıntı:Yaklaşık 1 Dakika olan bu video çalışması neden bu kadar büyük boyutta ?
Kullandığın program ile alakaldır. Boyutunu büyük yapıyordur. Küçültmek istersen Movie Maker , Camtasia Studio 8 , Sonny Vegas Pro vb. video boyut düşürücü kullanabilirsin. Ben editlemek istemiyorum diyorsan bandicam full versiyon indirirsin ve o videoyu tekrar çekersin veya o videoyu bandicama aktarırsın.![]()
Teşekkür ederim. Yeni kullanmaya başladım. Öğreneceğiz inşallahJacky' Alıntı:Matinee(ve Sequencer) normalde sıkıştırılmamış ham formatta kaydediyor videoyu, o yüzden boyut yüksek. 4.11 kullanıyorsanız kaydederken sıkıştırma özelliği eklendi. Kayıt penceresinde Use Compression kutusunu işaretleyip sıkıştırma kalitesini de onun altındaki değerle ayarlayabilirsiniz.
Öncelikle karakterini bir yedekle ve o karakteri sil sadece kamera kalsın bu durum senin duvarların içinden geçemiyecek fakat etrafta gezebilicek hale gelicektir. Benim bilgim bu kadaribrahimhoca' Alıntı:Eyvallah format factory ile deniyorum şimdi. Sebebi Gom Player den kaynaklanıyor o zaman. Ben bir iç mekan tasarımı yaptım animasyon yapmadan içinde gezinti yapılabilir bir duruma nasıl getirebilirim video olarak. Ulaşabileceğim kaynak önerebilirmisin.FluentGame' Alıntı:Kullandığın program ile alakaldır. Boyutunu büyük yapıyordur. Küçültmek istersen Movie Maker , Camtasia Studio 8 , Sonny Vegas Pro vb. video boyut düşürücü kullanabilirsin. Ben editlemek istemiyorum diyorsan bandicam full versiyon indirirsin ve o videoyu tekrar çekersin veya o videoyu bandicama aktarırsın.![]()
ibrahimhoca' Alıntı:Eyvallah format factory ile deniyorum şimdi. Sebebi Gom Player den kaynaklanıyor o zaman. Ben bir iç mekan tasarımı yaptım animasyon yapmadan içinde gezinti yapılabilir bir duruma nasıl getirebilirim video olarak. Ulaşabileceğim kaynak önerebilirmisin.FluentGame' Alıntı:Kullandığın program ile alakaldır. Boyutunu büyük yapıyordur. Küçültmek istersen Movie Maker , Camtasia Studio 8 , Sonny Vegas Pro vb. video boyut düşürücü kullanabilirsin. Ben editlemek istemiyorum diyorsan bandicam full versiyon indirirsin ve o videoyu tekrar çekersin veya o videoyu bandicama aktarırsın.![]()
Teşekkür ederim. Yeni kullanmaya başladım. Öğreneceğiz inşallahJacky' Alıntı:Matinee(ve Sequencer) normalde sıkıştırılmamış ham formatta kaydediyor videoyu, o yüzden boyut yüksek. 4.11 kullanıyorsanız kaydederken sıkıştırma özelliği eklendi. Kayıt penceresinde Use Compression kutusunu işaretleyip sıkıştırma kalitesini de onun altındaki değerle ayarlayabilirsiniz.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.