MUSTAFA

Cezalı Üye
25 Ocak 2016
10
-5
0
(34) İstanbul Anadolu
https://yadi.sk/i/2wBLr_wEnh2mf LÜTFEN BURDAKİ LİNKTEKİ RESME BAKARAK ÇIKIŞA BASINCA BLUPRİNTİN KAPANMASI İSTİYORUM AMA OLMADI NE YAPTIYSAM BİDE DİĞER SORUM İSE Bİ TUŞA ATAYIP BLUPRİNTİ DİYELİM CTRL TUŞUNA EKLEDİM TEKRAR CTRL YE BASINCA KAPANSIN İSTİYORUM SON SORUM İSE OYUNDAKİ SİLAHIMI TARAMALI YAPTIM VE NE OLDUYSA DÜZELMEDİ OYUNA BAŞLAYINCA KENDİ KENDİNE ATEŞ EDİYOR BU SORUNU ÇÖZMEME NOLUR YARDIMCI OLUN.Bu sorunları çözmeme yardımcı olan arkadaşlara ayrıca teşekkür edeceğim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. :)

Ekli dosyalar

• 2016-01-25 11-13-24 deneme_projesi - Unreal Editor.png
    2016-01-25 11-13-24 deneme_projesi - Unreal Editor.png
    163.7 KB · Görüntüleme: 15
Çıkış buttonun uzerınde onclıcked yazar ona tıkla ve onclıcked eventı basladıgında remove from parent de. böylece wıdget ekrandan kalkar eger bırıncı bastıgında ekrana gelsın ıkıncı de gıtsın ıstıyorsan bunu flıpfloop ıle yapabılrısın

DeveloperPHOBOS' Alıntı:
Çıkış buttonun uzerınde onclıcked yazar ona tıkla ve onclıcked eventı basladıgında remove from parent de. böylece wıdget ekrandan kalkar eger bırıncı bastıgında ekrana gelsın ıkıncı de gıtsın ıstıyorsan bunu flıpfloop ıle yapabılrısın

flipfloop nasıl yapçam bi yapıp resim atsan veya tarif etsen nasıl yapıldığını kardeş çok memnun olucam

kardeşim sağtuşta flipflop notu var onu seç o bi bastığında bişey bi bastığında bişey olsun demek onu istediğin tuşa bağla ve istediğin işlemleri yap. Eğer bi bastığında oranın açılmasını istiyorsan flip flop un A yerine create widget notunu bağla ve oluşturduğun menüyü ordan seç. Ardından add to viewport seçeneğini ekle ve create widgete bağla 2 yerinide. B seçeneğinede remove from parent notunu koy ve create widgetin mavi yerini remove from parente Bağla. Umarım anladın :D

cihatozdemir' Alıntı:
kardeşim sağtuşta flipflop notu var onu seç o bi bastığında bişey bi bastığında bişey olsun demek onu istediğin tuşa bağla ve istediğin işlemleri yap. Eğer bi bastığında oranın açılmasını istiyorsan flip flop un A yerine create widget notunu bağla ve oluşturduğun menüyü ordan seç. Ardından add to viewport seçeneğini ekle ve create widgete bağla 2 yerinide. B seçeneğinede remove from parent notunu koy ve create widgetin mavi yerini remove from parente Bağla. Umarım anladın :D

Kardeş bir diğer sorumu cevaplayan olmadı ya lütfen şu silah meselesini çözün silahı taramalı yaptım seri ateş ediyo ama oyuna başlıyınca 1 kere ekrana tıklamazsam sürekli ateş ediyor bunu da çözen bi arkadaş olursa sevinirim.

MUSTAFA' Alıntı:
cihatozdemir' Alıntı:

Kardeş bir diğer sorumu cevaplayan olmadı ya lütfen şu silah meselesini çözün silahı taramalı yaptım seri ateş ediyo ama oyuna başlıyınca 1 kere ekrana tıklamazsam sürekli ateş ediyor bunu da çözen bi arkadaş olursa sevinirim.

Kardeşim fotoğrafını atarsan eğer yardımcı olabilirim

cihatozdemir' Alıntı:
MUSTAFA' Alıntı:

video atsam olurmu bide yaptıkalrımın görüntüsünü ve hangi bölümün atçağımı sölesen firs person characterdekilerin hepsini atayım istersen ama fotoları atıyom yaptığım

MUSTAFA' Alıntı:
cihatozdemir' Alıntı:

video atsam olurmu bide yaptıkalrımın görüntüsünü ve hangi bölümün atçağımı sölesen firs person characterdekilerin hepsini atayım istersen ama fotoları atıyom yaptığım

devamıda burda resimlerin kardeş nolur yardımcı ol 1 haftadır yapamadım çözemedim nerde hata yaptığımı

Ekli dosyalar

• resim 7.PNG
    resim 7.PNG
    156.9 KB · Görüntüleme: 9
  • resim 6.PNG
    resim 6.PNG
    138.1 KB · Görüntüleme: 6
  • resim 5.PNG
    resim 5.PNG
    162.6 KB · Görüntüleme: 5
  • resim 4.PNG
    resim 4.PNG
    174.4 KB · Görüntüleme: 2
  • Resim 3.PNG
    Resim 3.PNG
    202.3 KB · Görüntüleme: 3
  • resim 1.PNG
    resim 1.PNG
    99.2 KB · Görüntüleme: 4
  • resim 2.PNG
    resim 2.PNG
    149.7 KB · Görüntüleme: 3
MUSTAFA' Alıntı:
cihatozdemir' Alıntı:

MUSTAFA' Alıntı:

devamıda burda resimlerin kardeş nolur yardımcı ol 1 haftadır yapamadım çözemedim nerde hata yaptığımı

Kardeşim bayaa karıştırmışsın orayı ya. Valla hiçbişe anlamadım desem yeridir :D  Ya ben videosunu çekerim belki. Bakarsın ordan. O kadar dağınık yaparsan öyle olur :D

Ya da şöyle yap kardeşim event begin play notunu koy onada oluşturduğun Fire variablesini true olarak bağla. OLur heralde.

MUSTAFA' Alıntı:
cihatozdemir' Alıntı:

MUSTAFA' Alıntı:

Blueprint görsel bütünlük ile kodlama işini kolaylaştırmak amaçlı,

Böyle yapınca destek alma şansınızı ve sonradan sistemlerde değişiklik yapma şansınızı 0 a indiriyorsunuz.

UE'nin resmi Inventory tutoriallarini inceleyerek widgetlar hakkında temel bilgiler elde edilebilir, düzgün bir İngilizce altyazisi da olduğundan çeviri seçeneğiyle az çok bir şeyler anlayabilir gerisini ne kendini yorarak halledersin. Armut pis agzima düş olmuyor maalesef.

Tanhu' Alıntı:
UE'nin resmi Inventory tutoriallarini inceleyerek widgetlar hakkında temel bilgiler elde edilebilir, düzgün bir İngilizce altyazisi da olduğundan çeviri seçeneğiyle az çok bir şeyler anlayabilir gerisini ne kendini yorarak halledersin. Armut pis agzima düş olmuyor maalesef.

skypesi olan var mı yoksa indirip HACKER MUSTAFA yı ekleyip nolur biri anlatsın bana lütfen rica ediyorum