Cgart

Cezalı Üye
30 Ara 2015
89
-1
0
33
(34) İstanbul Avrupa
www.facebook.com
Oncelikle herkese merhaba yaklasik 6 senedir 3d animasyon ve modelleme ile uğraşıyorum herşeyi kendim ogrendim 6 program kullaniyorum 3d programlarina hakim bir grafikciyim animasyon olsun modelleme olsun unreala atmada islem yapmada sıkıntı cekmiyorum yasm 23 yazilim ogrenmek icin gecmi kitap alsam kursa giderek kendimi gelidtirebilirmiyim ingilizcem yok bu arada yazilimda karsimsa cok cikarmi nerden baslamaliyim web istemiyorum sadece unrealin yazilim sistemini kasmak istiyorum yardımcı olursaniz sevinirim

C++ öğrenmelisiniz, yalnız yapacağınız oyun tasarımında C++ biliyor olmanız pek bir şey ifade etmez. En basitinden elinizin altındaki motorun ne tür function'lar içerdiğini, nasıl parametreler aldıklarını ve flow control işini tasarladığınız oyunda nasıl algoritmalarla şekillendireceğinizi de bilmeniz gerekmektedir. Hepsinden öte Visual Studio'yu da iyi derecede kullanmayı bilmelisiniz.

Bana kalırsa hiç böyle işlere kalkışmayın, sonucunda sadece harcadığınız zamanla kalabilirsiniz. Blueprintlerle yolunuza devam edin.

dyanikoglu' Alıntı:
C++ öğrenmelisiniz, yalnız yapacağınız oyun tasarımında C++ biliyor olmanız pek bir şey ifade etmez. En basitinden elinizin altındaki motorun ne tür function'lar içerdiğini, nasıl parametreler aldıklarını ve flow control işini tasarladığınız oyunda nasıl algoritmalarla şekillendireceğinizi de bilmeniz gerekmektedir. Hepsinden öte Visual Studio'yu da iyi derecede kullanmayı bilmelisiniz.

Bana kalırsa hiç böyle işlere kalkışmayın, sonucunda sadece harcadığınız zamanla kalabilirsiniz. Blueprintlerle yolunuza devam edin.

Haklisin aslinda demek istedgm sennkiyle ayni blueprint mantigini ogrenmek icin oyun projesi baslatsam iyi olcak

cihatozdemir' Alıntı:
Kardeşim ingilizce kesinlikle şart heralde

Ogrenicez artk yada ogrenmeye calisicaz :)