Bir sorum daha olacaktı ben mousenin sol tuşuna basınca hem matine oynatmasını hemde karakterin bir animasyon oynatmasını istiyorum yani bir tuş ile bir kaç tane eylem yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ve unreal engine buna neden izin vermiyor ?
SoloWarrior' Alıntı:Sequence (adı buysu sanırsam,olmaz ise seq diye aratın) nodesi ile yapabilirsiniz,
Phyrexian' Alıntı:![]()
Output çıkışlarını neden kullanmıyorsunuz?![]()
Bu resim UDK zamanından kalma, Out Way projemin level kismet'i. Dikkat ettiysen genel olarak trigger'lar ile tetiklenmiş ve outputlarla devam etmiş durumda. Node karmaşasını "Node Comment" ile çok rahat ayırabilirsin. Yani sürekli olarak performanstan, hızdan kazanacağım diye ekstra node'lar kullanarak abartma, outputları kullanmaktan çekinmeyin![]()
Bu resim UDK zamanından kalma, Out Way projemin level kismet'i. Dikkat ettiysen genel olarak trigger'lar ile tetiklenmiş ve outputlarla devam etmiş durumda. Node karmaşasını "Node Comment" ile çok rahat ayırabilirsin. Yani sürekli olarak performanstan, hızdan kazanacağım diye ekstra node'lar kullanarak abartma, outputları kullanmaktan çekinmeyin![]()
Tanhu' Alıntı:Yanlış anlamadıysam fazla node performans mı arttırıyor?
Tanhu' Alıntı:Yanlış anlamadıysam fazla node performans mı arttırıyor?
cahitburak' Alıntı:Tanhu' Alıntı:Yanlış anlamadıysam fazla node performans mı arttırıyor?
Hayır, nerden çıkardınız? Fazla node fazla işlem demek.
Aslında buradaki tartışmaları başka bir yöne çekmek için ek birşey daha söyleyim; Blueprint, tasarım, animasyon, prototipleme ve basit işlemler için var. Çok ve karmaşık işlemler barındıran oyunların tamamen blueprint ile yapılması hiç de doğru değil!
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.