Mesela bir korku oyunu yapıyorum belirli bölgede ses çalacak ama ambient olmayacak pickup gibi düşünün üzeriine geldigimde aktif olacak ve ben ne zaman stop etmesini istersem o zaman duracak.
Play sound at character location yapıp targeti karakterime baglayarak sesi oynatabiliyorum fakat stop özelliği yok nasıl yapacagım ? ve sürekli loop olmasını istersem ne yapmalıyım
kod ile belirli bölgeye gelindiğinde ben stop ettirene kadar loop eden bir sound oluşturmam gerek :)

leonscottkfm' Alıntı:
Mesela bir korku oyunu yapıyorum belirli bölgede ses çalacak ama ambient olmayacak pickup gibi düşünün üzeriine geldigimde aktif olacak ve ben ne zaman stop etmesini istersem o zaman duracak.
Play sound at character location yapıp targeti karakterime baglayarak sesi oynatabiliyorum fakat stop özelliği yok nasıl yapacagım ? ve sürekli loop olmasını istersem ne yapmalıyım
kod ile belirli bölgeye gelindiğinde ben stop ettirene kadar loop eden bir sound oluşturmam gerek :)

Öncelikle bu alana baya bir soru gelmeye başladı, bu tarz sorularınızı genel alana açsanız daha iyi olur biraz karıştı burası ^^ Blueprint üstünden stop özelliğini kullanabilirsiniz. Stop Audio node'u kullanabilirsiniz. Loop özelliği audio component içerisinde var hocam.

Animasyon ile ilgili ders olursa beni aydınlatırsınız çok ihtiyacım var blender da yaptıgım animasyonu nasıl atarım trigger'a gelince nasıl matinee deki gibi çalışır falan video olursa çok iyi olur ,bekliyorum :D

Save/Load sistemi üzerine tutorial çekilebilir. Yeni Kayıt, Devam et, Kaydet ve Çık tarzı. Karakter en son nerede bulunuyorsa orası kaydedilir. Sanırım menü oluşturmaya yönelik iki ders çekilmişti, buna uyumlu 3. ders bu olabilir mesela.

Phyrexian' Alıntı:
Herkese iyi forumlar;
Derslerini istediğiniz konuları bu konu üstünden yazarak bize bildirebilirsiniz arkadaşlar. Sizin istekleriniz doğrultusunda dersleri yayınlayarak yardımcı olmayı isteriz.

İyi forumlar dilerim,
Kaan ÖZTÜZÜN

google play store da apk hata ayıklama hatasının çözümü ( lütfen)...

unreal_game' Alıntı:
Phyrexian' Alıntı:
Herkese iyi forumlar;
Derslerini istediğiniz konuları bu konu üstünden yazarak bize bildirebilirsiniz arkadaşlar. Sizin istekleriniz doğrultusunda dersleri yayınlayarak yardımcı olmayı isteriz.

İyi forumlar dilerim,
Kaan ÖZTÜZÜN

Eğer spam yapmaya devam ederseniz, forumdan uzaklaştırma alacaksınız. Zaten sorunuzun cevabını bilsek, söyleriz..

Phyrexian' Alıntı:
unreal_game' Alıntı:
Eğer spam yapmaya devam ederseniz, forumdan uzaklaştırma alacaksınız. Zaten sorunuzun cevabını bilsek, söyleriz..

Peki tamam....kusura bakmayın.......sadece bu konu benim için önemlide nereye baksam bulamadım......özür dilerim... :) :)

Merhaba arkadaşlar.

Benim ders isteğim aşağıda verdiğim video linkindeki uygulamayı yapmak . Butona basınca lamba yansın ve ses de olsun,  Bunun Türkçe dersini yapabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

Youtube 'daki derslere ve forumun UE4 Sözlüğüne önem verilse çok iyi olur.

1. Genel olarak engine 'nın fonksiyonları daha da detaylandırılmalı.

2. Sonrasında ise uygulamalı dersler verilmeli. (Örneği third person karakter ekleme ve fonksiyonlarını ayarlama gibi..)

Elimizde hatırı sayılır bir kaynak olmalı diye düşünüyorum.

Merhabalar, istek derslere devam ediyoruz. Sizlerin istekleri doğrultusunda Blueprint dersleri ve dökümanları yayınlayacağım fakat en çok istediğiniz ders ve sistemler nelerdir ? Görmek istediğiniz dersleri bu konunun altında yorum olarak paylaşırsanız çok mutlu olurum.

[UETR]Ozzy' Alıntı:
Merhabalar, istek derslere devam ediyoruz. Sizlerin istekleri doğrultusunda Blueprint dersleri ve dökümanları yayınlayacağım fakat en çok istediğiniz ders ve sistemler nelerdir ? Görmek istediğiniz dersleri bu konunun altında yorum olarak paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Hocam bana kalırsa build istemini anlata bilirsiniz çok hoş olur daha onceden bakmştım build sistemi hakkında her hangi bir Türkçe kaynak yok ve bence Survivor oyunu yapacak arkadaşlarımıza çok yardımcı olur