Beyler benim kafam çok karışık yani bi projeye başladım modeller textureler vs yavaş yavaş uğraşıyorum ama proje tam olarak kafamda belli değil yani kaç leveldan oluşacak tam olarak hikaye nasıl devam edecek falan o yüzden tıkanıyorsun birde bilmediğim çok şey var, mesela level1 , level2 , level3 nasıl olur yani hikayeyi bütün olarak nasıl tutacağım oyunun başında doğal olarak ilk bi animasyon olacak atıyorum ekrana şekilli bi şekilde oyunun adı yazacak ue4 yazacak ne bileyim yapımcılar yazacak falan sonra menüye girecek sonra oyun başlıyacak falan ama bunlar nerden nasıl yapılır hiç fikrim yok veya mesela level1 de ki bir obje level3 teki objeyle etkileşime nasıl geçecek, BP kodları sadece bir yere mi yazılacak ve oyun o sırayamı takip edecek yani kafamda bir türlü oturmuş değil, ue4 documentation'ı baştan sona okudum veya hala takıldığım yerde okumaya çalışıyorum ama hala tam anlamıyla bilmiyorum ve bu da isteğimi kırıyor yavaş yavaş olaydan soğutuyor. umarım derdimi anlatabilmişimdir eğer gereksiz konu ise kaldırabilirim