Başıma böyle birşey hiç gelmediği için doğrudan sebep şudur diyemiyorum ancak PrintString yalnızca editorde veya development build ler ile çalışır, yani kod olarak shipping build ile çalışması imkansız. AI a bir sor, Config dosyalarında birşeyleri değiştirdiysen eğer shipping gözüktüğü halde development build alıyor olması mümkün.

Başıma böyle birşey hiç gelmediği için doğrudan sebep şudur diyemiyorum ancak PrintString yalnızca editorde veya development build ler ile çalışır, yani kod olarak shipping build ile çalışması imkansız. AI a bir sor, Config dosyalarında birşeyleri değiştirdiysen eğer shipping gözüktüğü halde development build alıyor olması mümkün.

Sordum ama AI in de başına daha önce böyle birşey gelmemiş :D

Paketleme logunun ilk satırlarını attım ChatGPT ye ve şunu diyor;

"Sorunu buldum. Logunda açıkça şu satır var:

UnrealBuildTool.dll Projem Win64 Development
ve ayrıca:
LogCsvProfiler: Display: Metadata set : config="Development"

Yani senin paketlediğini düşündüğün sürüm aslında Development build olarak derlenmiş. Bu yüzden Print String'ler görünüyor.
Daha da ilginci şu satır:
Target is up to date
No build products were made
UE mevcut Development exe'yi güncel gördüğü için yeniden Shipping derlememiş.
Şunları yap:
  1. UE'yi kapat.
  2. Projeden sil:
    • Binaries
    • Intermediate
    • Saved (isteğe bağlı ama öneririm)
  3. Project Settings → Packaging:
    • Build Configuration = Shipping
  4. Tekrar paketle."""

Save Hariç diğerlerini sildim düzelmedi. Açıkcası Saveyi de silmek istemiyorum çünkü 70GB. ve sildiğimde yeniden paketleme durumunda saatler sürecek

Sürmeyecek, gönül rahatlığıyla silebilirsin save dosyasını da. Config dosyası içindeki tüm .ini dosyalarını da at AI a , oradan bulur neyin dev build e geçirdiğini