GameCreator

Cezalı Üye
17 Nis 2017
150
-1
0
Belirtilmemiş
life-simulator.cf
Arkadaşlar merhaba 2 tane haritam var 1. haritam menü yaptım 2.haritamda ise oyun var 2.haritaya girerken %83 staticmeshcomponent0 gelince crash report veriyor neden olabilir bi çözümü yokmu?
Ekran Resmi:
7N7b2L.png

GameCreator' Alıntı:
Khubur' Alıntı:
Sorunu burdan da yanıtlarız. Ne tür hata alıyorsun? Hata mesajı,  loglar vs.. bunları göstermen laizm

tabi ekran resmi buyrun kendim çektim diğer mapa geçince böyle oluyor..
7N7b2L.png

Burada bir hata göremiyorum. Motor şu anda StatisMeshComponent0 yüklemeye çalışıyor. Bu eğer büyük bir dosyasya yüklenmesi zaman alabilir. Burada herhangi bir hata mesajı göremedim.

Khubur' Alıntı:
GameCreator' Alıntı:
7N7b2L.png

Burada bir hata göremiyorum. Motor şu anda StatisMeshComponent0 yüklemeye çalışıyor. Bu eğer büyük bir dosyasya yüklenmesi zaman alabilir. Burada herhangi bir hata mesajı göremedim.
yok zaten  StatisMeshComponent0 gelince crash report veriyor ve kapanıyor sorunum o.

GameCreator' Alıntı:
Khubur' Alıntı:
yok zaten  StatisMeshComponent0 gelince crash report veriyor ve kapanıyor sorunum o.

crash report için verilen hatayı göndermen lazım. adı üzerine (çarpşıma rarporu)

Kutay Çalışkan' Alıntı:
GameCreator' Alıntı:
7N7b2L.png

Resmi ben grmedim bilgisayarn işlemcisinden kaynaklıdır gereksiz programları kapat
intel core i7 ama bide resmi yeni ekledim :D

Khubur' Alıntı:
GameCreator' Alıntı:

crash report için verilen hatayı göndermen lazım. adı üzerine (çarpşıma rarporu)

buda ekran görüntüsü 
6XrkPN.png

GameCreator' Alıntı:
Kutay Çalışkan' Alıntı:
Resmi ben grmedim bilgisayarn işlemcisinden kaynaklıdır gereksiz programları kapat

Khubur' Alıntı:

buda ekran görüntüsü 
6XrkPN.png

Bu ilk mi yoksa 2 kere üç kere oldu mu

GameCreator' Alıntı:
Kutay Çalışkan' Alıntı:

Khubur' Alıntı:

buda ekran görüntüsü 
6XrkPN.png

Debug symbolleri indirmen lazım. Epic Games Launcherden Libary gelip şu anki kütüphaneye sağ tıklayıp Optionstan yaklaşık 12gb olan sembol çözücüsünü indirmen lazım. Bu şekilde çıkan hatada belirli bir mesaj çıkar 
95779-launcher.jpg

Epic Games Launcher üzerinden Libary-> sağ taraftaki üçgensel imaja tıkla ve oradan options -> Editor symbols for debugging  aktif hale getir ve yükle. Daha sonra crash mesajını tekrar yolla. 

Not: Sürümün farklılık gösterebilir.

Kutay Çalışkan' Alıntı:
GameCreator' Alıntı:

buda ekran görüntüsü 
6XrkPN.png

Bu ilk mi yoksa 2 kere üç kere oldu mu

bu ilk

Khubur' Alıntı:
GameCreator' Alıntı:

buda ekran görüntüsü 
6XrkPN.png

Debug symbolleri indirmen lazım. Epic Games Launcherden Libary gelip şu anki kütüphaneye sağ tıklayıp Optionstan yaklaşık 12gb olan sembol çözücüsünü indirmen lazım. Bu şekilde çıkan hatada belirli bir mesaj çıkar 
95779-launcher.jpg

Epic Games Launcher üzerinden Libary-> sağ taraftaki üçgensel imaja tıkla ve oradan options -> Editor symbols for debugging  aktif hale getir ve yükle. Daha sonra crash mesajını tekrar yolla. 

Not: Sürümün farklılık gösterebilir.

teşekkür ederim indiriyorum benim hdd 'de şu anda bad sector var 2 tane acaba ondan yapıyor olabilirmi okuyamıyor olabilirmi