Arkadaşlar merhaba 2 tane haritam var 1. haritam menü yaptım 2.haritamda ise oyun var 2.haritaya girerken %83 staticmeshcomponent0 gelince crash report veriyor neden olabilir bi çözümü yokmu?
Ekran Resmi:
Ekran Resmi:
Khubur' Alıntı:Sorunu burdan da yanıtlarız. Ne tür hata alıyorsun? Hata mesajı, loglar vs.. bunları göstermen laizm
GameCreator' Alıntı:Khubur' Alıntı:Sorunu burdan da yanıtlarız. Ne tür hata alıyorsun? Hata mesajı, loglar vs.. bunları göstermen laizm
tabi ekran resmi buyrun kendim çektim diğer mapa geçince böyle oluyor..
![]()
yok zaten StatisMeshComponent0 gelince crash report veriyor ve kapanıyor sorunum o.Khubur' Alıntı:GameCreator' Alıntı:tabi ekran resmi buyrun kendim çektim diğer mapa geçince böyle oluyor..
![]()
Burada bir hata göremiyorum. Motor şu anda StatisMeshComponent0 yüklemeye çalışıyor. Bu eğer büyük bir dosyasya yüklenmesi zaman alabilir. Burada herhangi bir hata mesajı göremedim.
GameCreator' Alıntı:yok zaten StatisMeshComponent0 gelince crash report veriyor ve kapanıyor sorunum o.Khubur' Alıntı:Burada bir hata göremiyorum. Motor şu anda StatisMeshComponent0 yüklemeye çalışıyor. Bu eğer büyük bir dosyasya yüklenmesi zaman alabilir. Burada herhangi bir hata mesajı göremedim.
Khubur' Alıntı:GameCreator' Alıntı:yok zaten StatisMeshComponent0 gelince crash report veriyor ve kapanıyor sorunum o.
crash report için verilen hatayı göndermen lazım. adı üzerine (çarpşıma rarporu)
GameCreator' Alıntı:Khubur' Alıntı:Sorunu burdan da yanıtlarız. Ne tür hata alıyorsun? Hata mesajı, loglar vs.. bunları göstermen laizm
tabi ekran resmi buyrun kendim çektim diğer mapa geçince böyle oluyor..
![]()
intel core i7 ama bide resmi yeni ekledimKutay Çalışkan' Alıntı:GameCreator' Alıntı:tabi ekran resmi buyrun kendim çektim diğer mapa geçince böyle oluyor..
![]()
Resmi ben grmedim bilgisayarn işlemcisinden kaynaklıdır gereksiz programları kapat
Khubur' Alıntı:GameCreator' Alıntı:yok zaten StatisMeshComponent0 gelince crash report veriyor ve kapanıyor sorunum o.
crash report için verilen hatayı göndermen lazım. adı üzerine (çarpşıma rarporu)
GameCreator' Alıntı:intel core i7 ama bide resmi yeni ekledimKutay Çalışkan' Alıntı:Resmi ben grmedim bilgisayarn işlemcisinden kaynaklıdır gereksiz programları kapat
Khubur' Alıntı:crash report için verilen hatayı göndermen lazım. adı üzerine (çarpşıma rarporu)
buda ekran görüntüsü
![]()
GameCreator' Alıntı:intel core i7 ama bide resmi yeni ekledimKutay Çalışkan' Alıntı:Resmi ben grmedim bilgisayarn işlemcisinden kaynaklıdır gereksiz programları kapat
Khubur' Alıntı:crash report için verilen hatayı göndermen lazım. adı üzerine (çarpşıma rarporu)
buda ekran görüntüsü
![]()
Kutay Çalışkan' Alıntı:GameCreator' Alıntı:intel core i7 ama bide resmi yeni ekledim
buda ekran görüntüsü
![]()
Bu ilk mi yoksa 2 kere üç kere oldu mu
Khubur' Alıntı:GameCreator' Alıntı:intel core i7 ama bide resmi yeni ekledim
buda ekran görüntüsü
![]()
Debug symbolleri indirmen lazım. Epic Games Launcherden Libary gelip şu anki kütüphaneye sağ tıklayıp Optionstan yaklaşık 12gb olan sembol çözücüsünü indirmen lazım. Bu şekilde çıkan hatada belirli bir mesaj çıkar
![]()
Epic Games Launcher üzerinden Libary-> sağ taraftaki üçgensel imaja tıkla ve oradan options -> Editor symbols for debugging aktif hale getir ve yükle. Daha sonra crash mesajını tekrar yolla.
Not: Sürümün farklılık gösterebilir.
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.